onsdag 28. april 2010

Dagens nettside

Idag er det øspøs regnver. Fy og fy altså! Men eg har høyrt om stader i landet kor det snør så ein skal vel ikkje klaga veldig høgt:-/ Det blir til at ein sit inne og gjer ingenting. Eller det er ikkje heilt sant. Eg ligg jo ein del på golvet og prøver å motivera nokon til å ta "neste steg" (blir ganske støl av det...), eller surfar på nettet etter inspirasjon og god lesning.
Tekstbilder som dette kom eg over på coulson macleod


Kan vel ikkje vera for vanskeleg å laga noko liknande med det rette utstyret?

Om Selma er treg frå rygg til mage så er ho i det minste veldig flink til å sitta. Eg lurer faktisk på om ho kan lesa og. Ser slik ut her i alle fall??!! Hihi, ganske morsomt bilde:-DHa ein kjempefin dag! Kjem plutseleg tilbake med litt tekstilprodukt...

4 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Hehe, skjønn liten Kamilleleser;-)

Vi holdt oss også inne i dag, etterhvert måtte vi "lufte " oss litt og tok en tur på butikken. Der fikk gullskatten det verste raserianfallet jeg noen gang har opplevd. Ble helt satt ut jeg! Da jeg endelig fikk dratt henne med meg var det en hel dam med snør og tårer på butikkgulvet der hun hadde slengt seg ned. Så nå kan jeg ikke ta henne med meg ut blandt folk... Hehe, savner litt da hun var liten og IKKE kunne gå jeg;-)

Ha en fin onsdagskveld!

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så moro at du og skulle til å sy slike hjerter:) Gleder meg til å sjå! Søte Selma, ser faktisk ut som ho les;)
Det regner her og idag, men vi gjekk faktisk tur likevel. Vart gjennomvåte, og det var ikkje så veldig kosleg:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Her har det bare vært regn, regn og atter regn... Men da får man være kreativ inne. ;)

For et morsomt bilde av prinsessen din, herlig ! ♥

Natti natt, sove godt ! ♥

Klemmer fra Anette :)

Fru Andersen sa...

Hei igjen!
Tapeten var her når vi flyttet inn, men den kommer nok til å henge på veggen en stund til, liker den godt vi! Det er slik vevd stråtapet ja, husker ikke akkurat nå hva den het, men er fra østlandet et sted... Ser litt mørk og gul ut på bilder, men den er ganske fin i virkeligheten, dårlig fotograf;-)

God helg Vivi, vi skal avgårde på hyttetur, herlig!