lørdag 1. mai 2010

Litt frå stovaEnkel lysekrone frå Living. Lys frå ein slik lampe er utruleg stemningsfullt syns eg, spesielt med dimmar.Stolane og bordet var opprinneleg i mørkbeisa eik, heilt til eg fekk kloa i dei; då fekk dei fargen eggehvit og stolputene vart trekt om med svart fløyelsstoff med brokademønster. Både stolputene og lokket på kassen i gangen er trekt med gardinstoff. Ofte har gardinbutikkar ei sånn restekorg med mykje fint i og det var der eg fann stoffa.Skjenken kjøpte eg i fjor. Den kosta skjorta, men eg har i ettertid innsett at eg burde ha brukt meir tid på å finna den rette skjenken. I tillegg kjøpte eg den etter kun å ha sett bilete i ein katalog. I katalogen såg beslaga svarte ut, men då møbelet vart levert viste det seg at dei var i messing:-/ Så da var det berre til å skru dei av for å spraya dei svarte. Ein i familien tok på seg jobben og etter det har eg ikkje sett noko meir til handtaka. Anyway, no har eg lokalisert dei og dei kjem snart tilbake slik at eg kan skru dei på att. Skjenken er kjempefin, men for den prisen kunne eg fått ganske mykje fint f. eks frå Home and Cottage Misforstå meg rett, eg syns skjenken er kjempefin, men eg trur eg ville valgt noko meir rustikt om eg skulle kjøpt den no:-*

Her skin sola, men det bles noko inni hampen så det er ikkje akkurat sommar enda. Eg har mi fulle hyre med å få borna til å forstå at dei ikkje kan gå barfot eller utan jakke...

God 1. mai!!

5 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Eg og elsker lysekroner, har mange av dei! Likte di kjempegodt!:) Og tapeten var berre lekker!:) Likte skjenken din og eg:)

Nå det gjeld å lakke over rub-ons så har eg aldri prøvd det før altså. Så sikkert lurt å prøve seg litt fram først:)
Ha ein fin dag!
Klem:)

Fru Andersen sa...

Så fin en lysekrone, er på jakt etter en til å ha over spisebordet. Har bare en enkel hvit sånn hengekuppel. Liker forsåvidt den også, men dt virker litt nakent. Lysekronen din var perfekt for meg, enkel og uten for mye dill-dall;-) Tapeten var flott, tenkte å prøve meg på en tapetvegg på soverommet....får se om vi klarer å få det til!

Sjenken så nå fin ut den, blir sikkert kjekt å få håndtakene på;-) Kjenner igjen det der med bomkjøp...men du kjøpte jo en lys sjenk, det skal jo litt til før det blir helt feil da. Jeg kjøpte to valnøttsjenker...angre, angre!! Men solgte en og malte den andre;-)

Ha en flott lørdag, barna løper rundt omtrent halvnakne her også;-)

Christine sa...

Hei på du:)

Lysekrona di va kjempe fin! Og eg likte skjenken di og :) Fin stova de har :)

Klem få Christine

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Fantastisk lysekrone og en vakker stue ! ♥ Sjenken ser kjempefin ut, men vet hvordan det er å bruke for mye penger på et møbel og deretter angre på det.

Håper dere har hatt en nydelig helg så langt ! ♥

Klem Anette :)

Tove sa...

Hei hei.
Så koselig lampe. Elsker lamper med prismer...
Har ikke hatt tid til pc hele helgen. Har gått glipp av så mye her inne.

ha en fin kveld

Tove