søndag 25. april 2010

Og fint skal det værra...Den stakkars gamle korga har fått gjennomgå av både malekost og spray. Den vart ganske søt og livar litt opp på den kjedelege kjøkkenbenken. Den store oppbevaringskassen min vart ikkje så verst den heller?!! Berre eitt strøk igjen no:-)Det store sørsmålet no er kva stoff eg skal velgja å ha på lokket. Hadde det ikkje vore for nokre flekkar som ikkje kan tørkast av så kunne eg hatt det som er på no. Tenkjer meg noko med litt meir farge... Hmmmm..Men lyserosa eller lyseblått (faktisk ei gammal skjorte), er jo og fint!? Eg skal prøva å få tak i bokstavstempel og skriva noko på boksen heilt til slutt; Skjerf&vesker, eller noko i den duren. Dersom det passar..Eg får fundera ei stund vidare på dette:-* God kveld!!!!

4 kommentarer:

Christine sa...

Hei, vennen!

So fin både korg og kasse blei! Og veit du, de har akkurat same flisene over kjøkkenbenken so oss!

Syns da små blomstrete stoffet va fint, men kan bli fint med da brun/gråaktige med roser på og. Da stoffet har eg og kjøpt inn. Har da som gardiner på vaskerommet, og har eit anna prosjekt so ska få litt rosestoff og :)

Ha ein finfin søndagskveld.

Klem

Fru Andersen sa...

God kveld i stuen;-)

Likte godt det nederste stoffet på det første stoffbildet! Det samme som Christine. Men kanskje det blir litt hardt og da, mot krakken og skriften du skal ha? Ikke lett å velge....gleder meg til å se hva du bestemmer deg for! Forresten kjempelurt å ha skjerf ol. i en liten puff;-)

Natti!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

For en søt liten kurv ! ♥

Syntes stoffet som ligger som nr to på øverste bilde var veldig fint jeg. ♥

Nyt resten av dagen ! ♥

Giveaway hos meg om du har lyst. :)

Klem Anette

tove sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.
Den kurven ble jo kjempesøt da. Gleder meg til å se hvordan oppbevarings kassen blir til slutt. Har lagt meg til som følger av bloggen din.

Ha en fin kveld

Tove